Вчера, 20 септември, бяха раздадени наградите Еми за 2020 г. Но не по обичайния начин. Нямаше пищна церемония, красиви тоалети и суета. Не, пандемията тази година ни лиши от тази част.

Наградите Еми 2020 и кои са големите победители тази година

Ето кои са големите победители на наградите Еми 2020

Да им е честито

Тоалети може и да не обсъждаме след церемонията, но пък се намират други интересни неща. Едно от тях е, че Сара Снук реши да си връчи Еми собствена изработка.

Сериалът на HBO "Наследници" спечели в категорията за най-добър драматичен сериал. Спечели и в още шест категории. За играта си в него пък Снук беше номинирана за най-добра актриса в поддържаща роля.

За нейна жалост не успя да се пребори с Джулия Гарнър (Ozark), която спечели тази година. Когато обаче стана ясно, че "Наследници" е отличен, последва включване с актьорите от сериала.

И Сара Снук използва момента, за да изкара статуетка, която прилича на истинските поне като форма, и да я подържи. Само дето е далеч от истинска, защото е направено от алуминиево фолио.

Доста добра изработка бихме казали. Актрисата не бива да се отчайва, защото предвид успеха на "Наследници" е съвсем възможно да грабне Еми скоро. Очаква се снимките на третия сезон на сериала да започнат до края на годината.