Преди няколко месеца дъщерята на Чарли Шийн сподели публично, че иска да се подложи на операция за уголемяване на бюста. По думите на 19-годишната Сами това нейно желание не е от скоро и дори призна, че не е го е разкривала по-рано, тъй като се е притеснявала от критики.

"Бях на 10 и си казах: "Нямам търпение да имам големи цици като майка ми", каза тя пред Bustle в статия, публикувана през октомври. "На всички мои приятелки гърдите им растяха и просто си казах: "Добре, кога е моят ред?" Винаги напълвах сутиена си с чорапи и други неща", разкри тогава Сами.

Въпреки че Сами искаше външният по външен вид да прилича на майка си, малко след като стана ясно, че Сами вече дори се подготвя за операцията, майка ѝ Денис Ричардс разкри в интервю, че се е опитала да я разубеди, заради трудностите, с които се е сблъскала, след като самата тя се е подложила на процедурата.

"Опитвам се да я разубедя, защото самата аз не знаех колко токсични са гръдните импланти, когато бях на 19 години", признава тя пред изданието, отбелязвайки , "И това не е лесна операция. Болезнено е!"

Сами Шийн и уголемяване на гърдите - как протича възстановяването след операцията

Дъщерята на Чарли Шийн все пак го направи

Сами Шийн така и не послуша съвета на майка си

Сами Шийн очевидно обаче не се е вслушала в съвета на майка си и в крайна сметка си сложи импланти. Само преди около месец тя сподели в TikTok, че е вече се възстановява след процедурата, а в средата на декември гордо се похвали в Instagram и с новата си придобивка. 

И по всичко личи, че дъщерята на Чарли Шийн няма никакво намерение да спира да демонстрира колко е доволна от резултата. Доказателство за това са и последните ѝ снимки, които качи в социалните мрежи. 

Сами Шийн и уголемяването на бюста - как изглежда дъщерята на Чарли Шийн след операцията

Как изглежда дъщерята на Чарли Шийн след операцията

Преди месец Сами Шийн уголеми бюста си

Виждаме Сами Шийн да позира по бански в стил "Спасители на плажа" на Бахамите. "Имам ранен коледен подарък за теб", пише тя. И явно все по-често ще виждаме възпитаничката на чичо Чарли в подобна светлина. Защото въпреки крехката си възраст, Сами не се колебае да бъде провокативна и да не се съобразява с ничие мнение.