В края на месец септември Сами Хоссни и Мила Савова обявиха пола на първото си дете. Направиха го в социалните мрежи, като уточниха, че са го знаели преди това, но са решили, че е време и феновете им да го научат.

Сами Хоссни, Мила Савова и какъв ще бъде полът на първото им дете

Сами Хоссни и Мила Савова разкриха пола на детето си

Първото им дете ще бъде...

Месец по-късно от профилите в социалните мрежи на двамата разбираме, че вече съвсем официално са станали родители. "Има нов шеф в кралството и той носи името Тарек Хоссни", написа Савова в Instagram.

От поста ѝ разбираме, че раждането не се е случило на датата на термина, а няколко дни по-късно. Като от сторитата ѝ в Instagram става ясно, че след опитите за естествено раждане, които са се оказали неуспешни, се е наложило секцио.

Но в крайна сметка на 1 ноември в 13:03 ч. Мила и Сами са станали родители. Тарек се е родил малко над четири килограма и 52 сантиметра. В поста си Мила Савова шеговито пише, че синът им е ѝ е отнел трона и вече той ще командва в семейството, докато тя ще служи като негова Ръка. Но шегите не спират дотук.

"Почти сигурна съм, че току-що ме погледна право в очите, докато пускаше бомба с размер, достоен за световен рекорд в пелената си", допълва поста си Савова. Като уточнява, че ще продължи да споделя какво се случва в първите дни на новороденото си, а ние всички знаем, че това няма да ни се размине.

От сторитата ѝ разбираме, че за периода на бременността е качила 18 килограма, веднага след раждането кантарът е показал, че е с осем килограма по-лека, но тя уточнява, че ѝ остава да свали още 10, за да се върне във формата, която иска.