Една от най-коментираните теми през последните два дни е Бритни Спиърс. Множество източници потвърдиха пред медиите, че певицата и съпругът ѝ Сам Асгари се разделят. Това се случва след повече от шест години съвместен живот и 14 месеца брак. Става ясно, че Сам Асгари е подал молба за развод, което вече потвърди и самият той. 

Бритни Спиърс и какво знаем за биографичната й книга The Woman in Me

Бритни е готова да си каже всичко

Голямата изненада на певицата

Сам Асгари отрича твърденията, че планира да оспори своя предбрачен договор с Бритни Спиърс на стойност 10 милиона долара. След като беше разкрито, че е подал молба за развод в четвъртък, 17 август, 29-годишният актьор беше набеден, че планира да оспори тяхното "желязно" споразумение и че ще пусне "изключително неудобна" информация за певицата.

Но представителят на Сам, Брандън Коен, отрича тези твърдения, като казва на The Hollywood Reporter: "Говори се, че Сам оспорва предбрачния договор и заплашва да изложи бившата си съпруга с видеоклипове. Въпреки това, всички тези твърдения са неверни и никакви негативни намерения никога не са били насочени към нея и никога няма да бъдат. Сам винаги я е подкрепял и винаги ще я подкрепя."

Освен това самият Сам също реши да коментира случилото се. На стори в Instagram вече бившата половинка на Бритни Спиърс написа: "След шест години любов и отдаденост един към друг аз и съпругата ми решихме да прекратим съвместното си пътуване."

Той продължава с думите: "Ще държим на любовта и уважението, които изпитваме един към друг и й пожелавам винаги най-доброто. Гадостите се случват."

"Молбата за уединение изглежда нелепа, така че просто ще помоля всички, включително медиите, да бъдат мили и внимателни", заключва актьорът. 

Вътрешни лица разкриват пред TMZ, че Асгари е подозирал, че певицата му е изневерила със служител в дома им в Южна Калифорния, който споделят, и че видеозапис, заснет в имота, замесва Спиърс в невярност.

Асгари смята също, че Бритни е помолила служител да я снима, докато е гола. Не е ясно дали служителят, за когото се смята, че е помолила да я снима, е същият човек, за когото се твърди, че му е изневерила.

Предполагаемото поведение на Спиърс е описано от източник на изданието като рисковано "за нейната собствена безопасност;" и че нейната изневяра е това, което е наклонило везните в полза на молбата за развод на Асгари.

Настъпи ли окончателният край за Бритни Спиърс и Сам Асгари

Настъпи ли окончателният край за Бритни Спиърс и Сам Асгари

След само 14 месеца брак

Последните новини идват на фона на твърденията, че 41-годишната певица на "Toxic" няколко пъти е посягала на половинката си, като веднъж дори му е насинила окото, докато спи. Смята се също, че охраната на Бритни Спиърс неведнъж се е намесвала в споровете и "битките" на двойката.