Въпреки че 2023 г. е добра година за Бритни Спиърс в професионален план - с ново музикално издание след колаборацията с Елтън Джон през 2022 г. и предстояща биографична книга - множество източници потвърдиха пред медиите, че певицата и съпругът ѝ Сам Асгари се разделят. Това се случва след повече от шест години съвместен живот и 14 месеца брак.

Бритни Спиърс и какво знаем за биографичната й книга The Woman in Me

Бритни е готова да си каже всичко

Голямата изненада на певицата

Става ясно, че Сам Асгари е подал молба за развод във вчерашния ден, макар мениджърът му да е отказал официален коментар.

От TMZ първи съобщиха новината за раздялата.

Асгари и Спиърс се запознават през 2016 г. на снимачната площадка на музикалния клип на изпълнителката "Slumber Party" и сключват брак през юни, 2022 г.

Още в началото на настоящата година обаче, започнаха да се разпространяват слухове за неразбирателство между двамата и брачни проблеми. Впоследствие бяха забелязани и без венчалните си халки - за което Асгари коментира, че просто е свалил пръстена, защото е бил на снимачната площадка. През ноември той обяви, че е получил роля в телевизионния сериал Lioness.

През годините, в които са заедно, Сам Асгари играе важна роля в живота на Бритни.

Той всячески подкрепя попзвездата по време на психичното ѝ заболяване през 2019 г. и последвалото лечение. Тогава близки от семейство на Бритни Спиърс заявиха пред People, че Сам "безспорно е страхотен за Бритни и ѝ оказва много положително влияние".

Асгари е плътно до певицата и по време на битката ѝ за настойничество, която води със своя баща. "Сам е скалата на Бритни от години", каза тогава източник, близък до двойката. "Тя разчита на него за всичко. Той също работи и има свой собствен живот, но винаги е наоколо, когато е нужно."

Пред раздяла ли са Бритни Спиърс и Сам Асгари

Пред раздяла ли са Бритни Спиърс и Сам Асгари

Истината се крие в детайлите

Все пак, още когато решават да сключи брак, Спиърс подготвя предбрачен договор, за да се защити финансово, припомнят от TMZ. Изданието отбелязва, че "вероятният край на брака ще бъде чек от Бритни към Сам, който ще уреди нещата, поне финансово".