Преди дни в Лос Анджелис се състоя световната премиера на екранизацията на комикса на "Марвел" Eternals ("Вечните"), в който участват звезди като Анджелина Джоли, Салма Хайек, Джема Чан и Кит Харингтън.

Салма Хайек, "Вечните" (Eternals) и защо за малко да се откаже от ролята във филма

Защо Салма Хайек е била готова да откаже да играе във "Вечните"

Има неща, с които актрисата не прави компромиси

Актрисата Салма Хайек, която за малко да се откаже от участие във филма, блесна на червения килим, придружена от порасналата си дъщеря Валентина.

Като се има предвид, че Хайек ревниво пази дъщеря си от светлините на прожекторите и много рядко публикува нейни снимки в социалните мрежи, появата ѝ на червения килим определено се превърна в събитие.

Снимка 550708

Източник: GettyImages

Майка и дъщеря изглеждат страхотно една до друга, а близостта им е повече от очевидна. Валентина е единственото дете на 55-годишната актриса от брака ѝ с френския милиардер Франсоа Анри Пино. Наскоро по повод 14 годишнината ѝ щастливата майка я нарече "моето безценно момиче".

Салма Хайек, дъщеря й Валентина Палома Пино и общата им снимка, която сподели за рождения й ден

Най-голямото щастие на Салма Хайек

Какво повече му трябва на човек

Тя благослови деня, в който Валентина се е появила в живота ѝ го е огряла със светлина. Няма съмнение, че Валентина е наследила красивите гени на майка си, а дали ще наследи и нейната професия още е рано да гадаем.