Салма Хайек е доста щедра в социалните мрежи, когато става дума за снимки по бански - виждали сме десетки от нея и със сигурност ще видим още много. Но актрисата е много по-обрана, когато става дума за моменти от семейния си живот, който да споделя в интернет пространството.

Салма Хайек, снимките по бански в Instagram и какво разкри за тях актрисата

Поредната доза снимки по бански от Салма Хайек

Ето какви са плановете й за тях

Наскоро я видяхме как се забавлява на рождения си ден в компанията на Aнджелина Джоли и други свои близки. А малко след това е имала и друг повод за празнуване - рождения ден на дъщеря й Валентина.

По случая Хайек публикува в профила си в Instagram снимка с порасналото си момиче, на която двете позират по залез слънце и изглеждат по-скоро като сестри. Към нея тя добави емоционално послание.

Снимка 547671

Източник: Instagram / Salma Hayek Pinault

"Моето безценно момиче, ти си всичко за мен. Благословя деня, в който ти дойде в моя живот и го огря със своята светлина. Честит рожден ден, Валентина! Благодаря ти, че си себе си", написа развълнуваната майка.

А ние се разровихме малко назад в профила на Хайек и така и не намерихме друга снимка на дъщеря й, която да е публикувала наскоро. Но това със сигурност не значи, че не я обича достатъчно - точно обратното.

Актрисата неведнъж е коментирала колко важна е Валентина за нея и как неведнъж я е поставяла пред всичко останало в живота си - дори е отказвала холивудски проекти, за да има повече време за нея. Салма става майка на 41 и затова иска да бъде колкото се може повече с малкото си момиче.

Салма Хайек, Франсоа-Анри Пино, доведеният й син Аугустин и как го приема актрисата

Голямото сърце на Салма Хайек

И кой намери място в него

A ние можем да заключим, че Хайек е истински щастлив човек, защото освен любящ съпруг и прекрасна дъщеря има и доведен син, с който също се разбира повече от добре.