На 57 години Салма Хайек е все така в страхотна форма и продължава да се наслаждава на живота.

9 известни личности, които могат да се похвалят със съвършени форми (според науката)

Кои са известните личности с най-съвършените тела

Кой влиза в топ 9 на базата на "Златното сечение"

От Instagram профила ѝ става ясно, че е била на почивка в някоя топла дестинация с море, плаж и слънце. Актрисата е споделила кадър, на който демонстрира винаги безупречната си фигура, позирайки по бански, на фона на залеза на слънцето.

"Винаги помага да имаш фотограф в семейството", пише Салма Хайек в описанието на поста си, като е отбелязала дъщеря си Валентина. Освен че снимката явно е дело на 16-годишното момиче, разбираме също, че двете са прекарали почивката си заедно.

Актрисата и дъщеря ѝ от съпруга ѝ Франсоа-Анри Пино имат наистина силна връзка помежду си и това си личи и по постовете им в социалните мрежи.

Миналата година например, по повод 15-ия рожден ден на Валентина, Салма Хайек бе споделила нейни детски снимки в Instagram.

"Валентина, ти си моето всичко. Благодаря ти, че озари живота ни със силата на прекрасния си дух. За мен е привилегия да бъда твоя майка. Обичам те с цялото си сърце", бе написала актрисата в поста си.

Валентина също неведнъж е показвала обичта и подкрепата към майка си. Миналата година дъщерята на Салма Хайек я придружи на Оскарите и мина по червения килим в рокля, носена за първи път от актрисата през 1997 г.

През 2022 г. пък двете бяха главни героини в майския брой на Vogue Mexico, който разбира се, включваше и прекрасна фотосесия. Тогава Салма Хайек изрази радостта си от възможността да бъде на корицата на списанието заедно с дъщеря си, наричайки го "страхотен подранил подарък за деня на майката".

"Обожавам тези красиви снимки и този специален момент с моята Валентина", написа актрисата в Instagram.

В интервюто за списанието дъщеря ѝ Валентина издаде, че макар и още на 15, вече е решила да следва нейните стъпки.

Салма Хайек за страстта си към готвенето и коледните традиции в семейството ѝ

Салма Хайек може и това

Какъв е “специалитетът” на актрисата

"Искам различни неща, но бих искала да съм актриса и след това режисьор, защото това за мен има смисъл", сподели тогава дъщерята на Салма Хайек.