Анджелина Джоли определено не е от звездите, които често виждаме в компанията на други известни личности. Тя предпочита да бъде встрани от медийното внимание, затова и едно кратко видео, което се завъртя в социалните мрежи в последните дни, успя истински да ни изненада.

Брад Пит, Анджелина Джоли и новият обрат по делото за попечителството над децата им

Брад отвръща на удара на Анджелина

Никой не е готов на компромис

На 2 септември Салма Хайек навърши 55 години. Актрисата отбеляза празника си шумно и цветно, точно в свой стил. А сред гостите на партито е била именно и Джоли.

Двете колежки, които си партнират в Eternals, изпълниха традиционния мексикански ритуал за рожденни дни мордида. Той се изразява в това, че някой от гостите на партито има честта да забие главата на рожденика в тортата, за да направи първата хапка от нея.

Джоли видимо се нуждае от малко окуражаване, за да изпълни ритуала и Хайек й го дава. А след това Анджелина изглежда леко смутена от това, което е направила току-що. Със сигурност не й се случва често...

Салма Хайек, Райън Рейнолдс и на кого актрисата удря истински шамар в Hitman's Wife's Bodyguard

Салма Хайек разадава истински шамари пред камерата

Кой пада под удара на нежната й ръка

А видеото с двете звезди, което Хайек публикува в профила си в Instagram, събра над четири милиона и половина харесвания.