Все по-големи са шансовете разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли да влезе сред рекордьорите в Холивуд. Двамата набързо уредиха финансовите си претенции, но ябълката на раздора се оказа попечителството над петте им деца, ненавършили пълнолетие.

Анджелина Джоли, Брад Пит, бракоразводното дело и отстраняването на съдия Удъркърк

Победи ли Анджелина Джоли

Делото за развода може да започне отначало

И тук драмите са една след друга. Първо стана ясно, че все още законните съпрузи са стигнали до консенсус за споделено попечителство. Съдът одобри това решение, но впоследствие Джоли размисли и реши, че ще се бори докрай да бъде единствен законен настойник на децата.

Последваха твърдения, че те пък са готови да свидетелстват срещу Пит, но съдиите не са им дали тази възможност. Именно по тази причина и един от съдиите по делото бе отзован по искане на Джоли.

Снимка 531133

А сега, новото 20 по делото: Брад Пит обжалва последното решение във Върховния съд на Калифорния, което може да върне съдебната сага в самото начало и да я направи съвсем безкрайна. 

Актьорът иска преразглеждане на решението на апелативния съд за отстраняване на съдията, който отсъди съвместното попечителство. А с това се цели опровергаване на твърденията, че той е имал предишни бизнес връзки с адвокатите на Пит, което може да направи решението му субективно, предава USA Today.

Анджелина Джоли, Мадокс Джоли-Пит, The Stolen Children и ще се разбере ли истината за осиновяването му

Осиновен или продаден е Мадокс

Кой ще търси отговора този път

Подаденото искане за преразглеждане от станата на Брад Пит допълнително ще забави и без това изтощителния за всички страни процес. Но очевидно никой от двамата не е готов да даде крачка назад и битката вече не е само за децата им, които са и основните потърпевши, но за честта и достойнството им.