Последното публично събитие, на което видяхме Кейт Мидълтън, беше празничната служба в църквата край двореца в Сандрингам по Коледа. След това на 17 януари излезе новината, че тя е постъпила в болница за планирана операция в стомашната област.

Кейт Мидълтън и възможните причини за операцията в стомашната област

Каква е причината за операцията на Кейт

Няколко предположения

От малкото споделена от двореца Кенсингтън информация стана ясно, че принцесата на Уелс ще остане хоспитализирана две седмици, а към официалните си ангажименти ще се върне едва след Великден. Ето събитията, които Кейт ще пропусне.

Седмица на детското психично здраве

Принцесата на Уелс е ангажирана с всякакви каузи, свързани с деца. Миналата година стартира и кампанията Shaping Us за ранно детско развитие. Затова да пропусне дните, посветени на детското ментално здраве, които се падат в началото на февруари, ще е трудно за нея.

Наградите БАФТА

Снимка 607421

Източник: GettyImages

Миналата година Кейт се оказа модната изненада на червения килим на филмовите награди с бяла рокля Alexander McQueen и екстравагантни черни ръкавици. Тази година тя няма да успее да присъства на церемонията на 18 февруари, а все още не е ясно дали принц Уилям, който е президент на БАФТА, ще бъде там.

Денят на Общността на нациите

Отбелязва се във втория понеделник на март, който тази година се пада 11 март, и е важен момент от календара с кралските събития за годината.

Денят на свети Патрик

Снимка 567215

Източник: GettyImages

Принцесата е полковник на Ирландската гвардия и като такъв участието й в най-ирландския от всички празници на 17 март е важно. Тази година обаче принцесата ще го пропусне.

Великденската служба в Уиндзор

Кейт Мидълтън може и да се възстановява от операцията си именно в Уиндзор, но тя няма да се появи на тържествената служба в параклиса Сейнт Джордж на Великден. Очаква се тя да се върне към официалните си ангажименти след празника, припомнят Hello.