Преди ден CNN излъчи видеозапис, показващ сцена на насилие между рапърът Пъф Деди и бившата му приятелка - ар енд би певицата Касандра "Каси" Вентура. Случаят е от 2016 г., а мястото е хотел в Лос Анджелис.

Diddy и новите обвинения в изнасилване и сексуално посегателство срещу рапъра

Проблемите за Diddy продължават - още обвинения в изнасилване за рапъра

Ново дело на хоризонта

На видеото, заснето от охранителни камери, се вижда как изпълнителят удря, блъска на земята, рита и влачи бившата си половинка.

"Поведението ми е непростимо", казва Пъф Деди във видео, публикувано в неговия Instagram профил, след като кадрите от побоя, който нанася, се разпространиха с шеметна скорост сред обществеността. Той добавя, че е отвратен от това, което вижда и отдавна е взел мерки за борба със своите пристрастявания. 

"Наистина съжалявамм. Бях отвратен, когато го направих. Отвратен съм и сега. Веднага след това потърсих професионална помощ и ходих на терапия. Трябваше да моля Бог за неговата милост и благодат. Толкова съжалявам", казва още Пъф Деди.

Diddy загази - защо федерални обискират домовете му

Diddy го загази - федерални обискират домовете му

Какво се случва с рапъра

Адвокатите на певицата Каси Вентура коментираха за CBS News, че изявлението на рапъра е "повече за него самия, отколкото за многото хора, които е наранил". "Когато Каси и много други жени надигнаха глас, той отрече всичко и заяви, че те просто искат да спечелят пари от него", казва адвокат Мередит Файретог.

Пъф Деди и Каси започват връзка, когато тя е самло на 19 г., докато той - на 37. Миналия ноември певицата започна дело срещу Деди по обвинения за изнасилване и секс трафик.