В последните няколко месеца турбуленцията в живота на рапъра Diddy е доста силна. През ноември миналата година бившата му приятелка Каси го обвини в сексуален тормоз и изнасилване.

Diddy и обвиненията на бившата му Каси в сексуален тормоз и изнасилване

Бившата на Diddy, която го обвинява в изнасилване

Проблеми за рапъра

Тогава нещата утихнаха сравнително бързо, защото двамата достигнаха до споразумение извън съда. Но последваха още обвинения срещу рапъра, като едно от тях бе от продуцента Родни Джоунс.

Той обвини Diddy в тормоз и трафик на хора, което му бе петото обвинение. И на фона всичко това разбираме, че федерални агенти са претърсвали имоти на изпълнителя в Лос Анджелис, Ню Йорк и Маями.

Снимка 643622

Източник: GettyImages

За момента властите казват само, че претърсванията са във връзка с настоящо разследване и скоро ще дадат повече информация около случващото се, пише The Hollywood Reporter.

Оказва се обаче, че рапърът може и да не е стоял и чакал федералните да обискират домовете му. Според People, един от частните самолети на Diddy е бил проследен да лети от Калифорния до остров Антигуа в Карибско море.

Diddy и новите обвинения в изнасилване и сексуално посегателство срещу рапъра

Проблемите за Diddy продължават - още обвинения в изнасилване за рапъра

Ново дело на хоризонта

От снимки на рапъра, направени на летището в Маями, става ясно, че той не е бил на борда на самолета, който е кацнал в Антигуа. А мистерията кой е бил на борда му - остава.