По-рано този месец рапърът Diddy бе обвинен от бившата си приятелка Каси в сексуален тормоз и изнасилване. Обвинения, които няма да стигнат до съда, защото само няколко дни по-късно двамата се споразумяха.

Diddy и обвиненията на бившата му Каси в сексуален тормоз и изнасилване

Бившата на Diddy, която го обвинява в изнасилване

Проблеми за рапъра

Към момента не е ясно при какви условия и какво е накарало Каси да оттегли обвиненията. Но това не означава, че проблемите за Шон Комбс, както е истинското му име, са приключили.

От Insider разбираме, че още една жена е обвинила рапъра в сексуално насилие. Джой Дикърсън-Нийл твърди, че през 1991 г., когато е била студентка, Diddy я е дрогирал и насилил сексуално.

Освен това обвинението се допълва от твърденията, че рапърът е заснело деянието си и след това го е показал на приятели. Разбира се, говорител на Diddy отрича обвиненията, като ги окачествява като изфабрикувани. А целта е да бъдат спечели някакви пари.

Снимка 643622

Източник: GettyImages

Дикърсън-Нийл твърди, че през 1991 г. Комбс я е поканил на среща, а след като са вечеряли я е завел в студиото си. Когато е тръгнала да слиза от колата обаче е усетила, че краката не я държат и затова мисли, че рапърът я е дрогирал по време на вечерята. 

Аксел Роуз от Guns N' Roses с обвинения за сексуално насилие и побой

Аксел Роуз от Guns N' Roses - отново обвинен за сексуален насилник и побойник

Какви са обвиненията към музиканта

В резултат на случилото се жената е изпаднала в депресия и е прекъснала следването си. Тепърва предстои да разберем дали Diddy ще постигне бързо споразумение и по това обвинение, или ще се стигне до съд.