Все повече се замисляме дали Риана наистина няма да се окаже най-подходящият кандидат за кралската корона на родния й Барбадос.

Риана, Барбадос и ще заеме ли певицата мястото на кралица Елизабет Втора

Ще смени ли Риана кралица Елизабет Втора

Истинската кралица на Барбадос

След силната морална подкрепа на сънародниците й нищо чудно, че талантливата певица, модел и дизайнер е решила да посрещне Коледа в родината си.

"Важно е да бъдем с приятелите и семейството - толкова спокойно се чувствам там. Това е най-красивото място с невероятни плажове, храна и хора", разказа за решението си пред британското списание Closer.

А по отношение на празничното й меню, звездата е категорична, че ще се раздаде напълно, без да се лишава от нищо.

"Ако искам чийзбургер, ще си хапна", уточнява. И продължава (или по-скоро се успокоява с мисълта): "Ще спортувам по три или четири пъти в седмица, за да се чувствам здрава."

Продължава по темата за празничното меню със следното обяснение: "Да се чувстваш комфортно в собствената си кожа е пътуване. Сигурна съм, че всички можем да намерим недостатъци в тялото си, но ако се научим да обичаме себе си, ще ги приемем."

Бизнес дамата загатна и че догодина можем да очакваме, ако не нов албум, то поне сингъл. Последното, с което ни зарадва, е албумът Anti, от 2016 г.

Издаде и едно от желанията си за Коледа: "(Искам) да пренеса музиката и марките си на друго ниво (през 2021 г.)".

Доколкото я познаваме, едва ли ще разчита на Дядо Коледа и току-виж 2021 г. да се окаже най-силната й.