В началото на седмицата стана ясно, че островната държава Барбадос вече няма да признава кралица Елизабет Втора за свой монарх и ще се обяви за република, скъсвайки напълно с колониалното си минало. Това ще се случи още следващата година.

Решението на местните власти предизвика бурна реакция в социалните мрежи и именно там се роди едно интересно решение - Барбадос да продължи да има кралица, но тя да не е британската, а... Риана.

Певицата и успешна бизнесдама е родена и израства на острова в Карибско море. Именно там започна и нейният път към голямата музикална сцена.

Риана е получила редица признания в родината си, като например улицата, където се намира бащиния й дом, преди две години бе прекръстена на Rihanna Drive.

Мнозина в социалните мрежи са на мнение, че Барбадос отдавна има своята кралица в лицето на Риана и сега е правилният момент тя да бъде коронясана, предава Daily Mail.

Риана, ASAP Rocky, интервюто за Vogue и флиртовете помежду им

Флиртовете на Риана и ASAP Rocky

Колко са сладки само

Разбира се, това надали ще се случи наистина, но за изпълнителката е повече от чест да получи подобна подкрепа. Все пак сме сигурни, че короната много би й отивала.