Моника Белучи продължава да е една от най-красивите европейски актриси дори на 58 години. Съвсем наскоро тя започна и изненадваща нова връзка - с режисьора Тим Бъртън, с когото са се запознали през октомври миналата година в Лион.

Моника Белучи, Тим Бъртън и предположението, че двамата са заедно

Кой е новият мъж в живота на Моника Белучи

Изненадата е голяма

Също толкова забележително изглежда и по-голямата й дъщеря - 18-годишната Дева Касел, която вече може да се похвали с успешна кариера като модел. И явно майка й много се гордее с нея, защото често споделя кадри с Дева в личния си Instagram профил.

Така виждаме и най-новата работа на Дева. Дъщерята на Белучи от брака й с Венсан Касел е на корицата на списание Wonderland. Тя е облечена в минирокля с кринолин на Dior, като носи чадър и мрежести ръкавици над лактите.

Белучи споделя още два кадъра от фотосесията й. Единият е портретна снимка, а на другия Дева е по черно дантелено бельо и просто няма как да не видим майка й в позата и изражението й.

В началото на месеца 18-годишният модел се появи и в новата кампания на грим продуктите на Dolce & Gabbana. И със сигурност ще я виждаме на още много корици и в рекламни кампании на големите марки.