Unlimited Love - новият и чакан цели шест години албум на Red Hot Chili Peppers излиза на днешния ден. И по всичко изглежда, че групата е решила да бъде щедра към почитателите си, пускайки, успоредно с албума и нов видеоклип към една от песните, включени в него.

Red Hot Chili Peppers, Muse, Джеймс Бей, Майкъл Бубле, Михаела Филева - 5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

От Red Hot Chili Peppers до Михаела Филева

Изпълнено с много екшън, видеото към "These Are the Ways" отново е намек за неукротимия нрав на фронтмена Антъни Кидис - който извършва кражби и, разбира се, е преследван от ченгета. И всичко това на фона на типичното бунтарско фънк-рок звучене на Red Hot Chili Peppers.

Unlimited Love бележи и завръщането на китариста Джон Фрушанте, който бе извън редиците на групата в периода 2009-2019.

Продуцент на изданието пък е Рик Рубин - който участва в най-влиятелните албуми на групата като Blood Sugar Sex Magik и Californication.

Затова, този запис е като "завръщане у дома", ако цитираме RollingStone. "Има една магия, която се случва винаги между четирима музиканти и отсъствието на Фрушанте оставяше усещането, че част от пъзела липсва. За щастие той винаги намира пътя обратно", допълва изданието.

Освен с нов албум, Red Hot Chili Peppers могат вече да се похвалят и със своя звезда на Алеята на славата в Холивуд. Която "грейна" в тяхна чест на вчерашния, 31 март.

Наистина, това е един страхотен период за бандата.