Хубавото при известните личности е, че винаги държат по някоя интересна история в ръкава си, която в даден момент решават да споделят.

Ребел Уилсън, отслабването й, ходенето и основният й трик за здраве

Трикът, с който отслабна Ребел Уилсън

Добър съвет

Казваме го, защото същият е случаят с Ребел Уилсън. В специалния сериал на Sky - Straight Talking, актрисата попада в откровен разговор с бившия морски пехотинец Ант Мидълтън.

Като специалист, обучен да измъква тайните на хората с разговор, Мидълтън успява да разбере, че всъщност живота на Ребел не е толкова розов, колкото изглежда.

Според Daily Mail, в Straight Talking австралийската актриса споделя, че преди време е била отвлечена. Ребел Уилсън не пояснява кога се е случил инцидентът.

Уточнява обаче, че е била в Мозамбик на екскурзия, когато колата, с която групата ѝ се е придвижвала, е била застигната от друга, пълна с въоръжени мъже. Те са ги отвели до неизвестна за актрисата къща, където са били държани една нощ.

Ребел Уилсън, здравословната ѝ година и как отслабва актрисата

Какво е променила Ребел Уилсън, за да отслабне

Няма невъзможни неща

Ребел признава, че е била спокойна, но през ума ѝ постоянно са се въртели лоши мисли. За радост на следващата сутрин Уилсън и групата са били освободени и до ден днешен нямат представа защо са били отвлечени.

Тя предполага, че става въпрос за някаква контрабанда, скрита в колата, с която са обикаляли.