Все още не знаем със сигурност какво точно е породило разрива в отношенията между Софи Търнър и Джо Джонас, но е факт, че изпълнителят подаде документи за развод.

Софи Търнър и неочакваната ѝ визия на снимачната площадка

Софи Търнър е неузнаваема

Седмица след новината за развода с Джо Джонас

Оказва се обаче, че нещата няма да минат никак гладко и безпроблемно, защото актрисата също е завела дело срещу него. Софи Търнър настоява двете им дъщери да заминат с нея за Англия, където и да се установят.

От документите, подадени в съда, става ясно, че актрисата твърди, че в края на 2022 г. двамата са имали устна договорка Англия да се превърне в постоянния дом на двете им деца. Като продажбата на къщата им в Маями е доказателство за тези намерения, пише People.

Снимка 632887

Източник: GettyImages

Разбираме още, че в момента дъщерите им са с Джонас, докато той е на турне с братята си, защото той има повече време през деня, което може да прекарва с тях. Нещо, което е невъзможно за Търнър, защото тя е заета със снимките на Joan. 

Софи Търнър твърди, че до развода се е стигнало изненадващо за нея след спор между двамата, състоял се на 15 август. А самата тя е научила за раздялата от медиите. От документите става ясно също така, че Джо Джонас не е разрешил децата им да пътуват до Англия при майка им, задържайки паспортите им.

Софи Търнър и Джо Джонас след развода - какво е паричното състояние на двамата

Кой има повече пари след развода - Софи Тънър или Джо Джонас

Какво знаем за раздялата

Твърди се също така, че адвокатът на изпълнителя е потвърдил намеренията му да не позволява децата да напускат САЩ.