Вече от седмица знаем, че Софи Търнър и Джо Джонас се развеждат, но очакваме двамата да дадат малко повече подробности около причините за раздялата си.

Джо Джонас проговори за проблемите с развода си със Софи Търнър

Джо Джонас проговори за проблемите с развода си със Софи Търнър

Ето какво иска да знаем изпълнителят

Въпреки тежкия личен момент, Софи и Джо продължават с работните си ангажименти с пълна сила. Той с концертите, а тя със снимките на нови проекти.

Преди няколко дни Джо Джонас за първи път проговори за развода по време на свое изпълнение в Лос Анджелис, но актрисата все още не е казала нищо.

От папарашки снимки на Софи Търнър обаче я виждаме в съвсем различна светлина - изцяло преобразена и неузнаваема с къса руса коса. Новата прическа и дрехите не бива да ни изненадват, защото тези снимки са направени по време на една от почивките на снимачната площадка на сериала Joan, в който тя участва.

Снимките в момента се провеждат в Испания, като Търнър ще влезе в ролята на известния британски крадец на бижута Джоан Ханингтън. Според Page Six, актрисата е носила със себе си и мобилния си телефон, който е бил с калъф, вдъхновен от "Играта на играчките".

Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат - какво знаем за връзката им

Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат - какво знаем за връзката им

От ден едно до новината за раздялата

Анимация, която е присърце както за Софи Търнър, така и за Джо Джонас, защото преди време двамата си направиха допълващи се татуировки на ръцете. "До безкрайността и отвъд", известната реплика на Баз Светлинна година.