В края на миналата седмица се състоя ключово изслушване от развода на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер, които след цели 18 години брак през май обявиха, че се разделят.

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - изневерявали ли са си по време на брака

Изневерявали ли са си Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер

Нова драма около развода им

В съда актьорът е отправил ново обвинение към бившата си, в което казва, че тя участва в "безмилостен джихад" срещу него и по този начин прави процеса по раздялата им още по-враждебен.

Дизайнерката обаче е целяла да покаже, че няма скрити лоши намерения, като дори се е разплакала в съдебната зала и е заявила, че за нея разтрогването на брака е "преживяване". "Ние създаваме всичко, за което можеше да мечтаем тук", са били думите ѝ за дома им в Санта Барбара, който тя трябваше принудително да напусне по искане на Кевин Костнър.

След новината за развода бившата му заяви, че иска 248 000 долара месечна издръжка на дете, за да подсигури и на трите здравеопазването и образованието им. По думите на Кристин Баумгартнер самата тя няма собствени доходи, тъй като е домакиня, но не крие, че животът на семейството ѝ е "по-необикновен" и иска да се погрижи за него по най-добрия начин.

Снимка 625991

Източник: GettyImages

Що се отнася до издръжката, Кевин Костнър си е получил своето. На фона на 248 000 долара, които бившата му първоначално поиска, той отвърна, че готов да изплаща 51 900 долара. Последва нов опит на дизайнерката да повиши сумата, като поиска 161 000, но в крайна сметка съдията се е произнесъл в полза на актьора и е отредил издръжката на месец за дете да бъде 63 209 долара.

Според Кевин Костнър тази сума е напълно разумна и може напълно да покрие нуждите на децата. В съда той дори е споделил, че изпитва страх да не остане без пари, до голяма степен защото не е актьор, известен с това, че прави продължения и защото се заема само с проекти, от които се интересува и/или финансира сам. Костнър е изтъкнал също, че не получава големи печалби от собствените си продуцентски компании и дори е признал за проблеми, с които се е сблъскал относно предстоящия си уестърн Horizon.

Снимка 632400

Източник: GettyImages

Последният по-голям проект на актьора, Yellowstone, пък му е носил близо 1 310 000 долара месечно. Заради прекратяването на участието на Кевин Костнър в сериала, приходите му вече са спаднали значително и явно това е било достатъчно искането му да бъде уважено от съдията.

По време на изслушването е бил обсъден и друг въпрос, свързан с личния живот на Кристин Баумгартнер, касаещ и пари. Тя е била попитана дали в момента е в романтична връзка с Джош Конър, който е общ нейн приятел с Костнър. Дизайнерката категорично е отрекла. Въпреки това е потвърдила, че той ѝ е дал 20 000 долара в брой, половината от които е заделила за майка си. Баумгартнер е уточнила също, че сумата не е подарък и възнамерява да я върне, пише Entertainment Tonight.

Пред Access Hollywood пък, след края на изслушването, Кевин Костнър е коментирал как се чувства спрямо ситуацията с развода. По думите му тя е "ужасна". "Чувствам се толкова зле, говорим за някого, когото обичам... Просто не мога."

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - обвиненията на бившите съпрузи заради финанси

Кевин Костнър и бившата му с нови нападки един срещу друг

Парите на раздора

Актьорът е казал, че все още обича Кристин Баумгартнер и вярва, че това, което всички искат, е разводът да бъде финализиран скоро.