Когато казахме, че Кевин Костнър преминава през тежък период, нямахме представа, че ден по-късно ще получим поредно доказателство за това. 68-годишният актьор се развежда със съпругата си след 18 години брак, но това не е единственият край за него тези дни.

Каква е причината за развода на Кевин Костнър и Кристин Баумгартън

Тъжен край за брака на Кевин Костнър

След 18 години заедно

Днес Entertainment Tonight споделиха информация, че Костнър приключа работата по супер хитовия сериал Yellowstone след края на снимките на настоящия сезон. Първата част на пети сезон вече беше излъчена, но втората половина от епизодите тепърва ще се снимат.

Забавянето идва от факта, че Кевин Костнър, който играе главната роля на патриарха на фамилията в сериала Джон Дътън, и създателят на Yellowstone Тайлър Шеридан не са в добри отношения.

В кино медиите на няколко пъти се писа, че Костнър трудно понася "месианския" комплекс на Шеридан. От Paramount Network пък отказаха да коментират твърденията и заявиха, че "Кевин е важна част от Yellowstone".

Адвокатът на Костнър също реши да коментира пред Entertainment Tonight. "Твърдението, че Кевин искал да снима само една седмица епизодите за втората част на пети сезон, е пълна лъжа", казва той и допълва, че всеки, който познава актьора знае колко отдаден е той на Yellowstone.

Yellowstone, Кевин Костнър, краят на сериала и ще бъде ли заменен от Матю Маконъхи

Може ли Матю Маконъхи да замени Кевин Костнър

В Yellowstone

Така въпросът кога ще гледаме последните пет епизода от пети сезон остава висящ.