Към вече и без това заплетения развод на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер се завърза още един възел. Двамата тъкмо влязоха в спорове за финансите на актьора и вече се появи ново развитие по случая им.

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - обвиненията на бившите съпрузи заради финанси

Кевин Костнър и бившата му с нови нападки един срещу друг

Парите на раздора

До процеса по уреждането на предбрачния им договор остава още време, което дизайнерката явно е решила да оползотвори като поиска доказателства за парите, които актьорът е похарчил за "извънбрачни романтични връзки". Той обаче е категоричен, че "не е участвал в нито една", но не е толкова сигурен за бившата си. Нещо повече - адвокатите му изтъкват, че е възможно тя да е харчила от парите му или да е начислила разходи за свои афери.

Кевин Костнър очевидно няма намерение да удовлетвори искането на Кристин Баумгартнер за финансови документи, тъй като смята, че то е "предложено само с цел тормоз".

Според нюйоркски адвокат, който не е свързан с развода на холивудската двойка, молбата на дизайнерката "не е необичайна", но подобни искания за "платени разходи, свързани с извънбрачни романтични връзки" определено са неуместни.

Снимка 631302

Източник: GettyImages

Кристин Баумгартнер обаче явно продължава да прави развода по-сложен. Тя вече очаква да получи 1.5 милиона долара съгласно условията на предбрачния договор, който иначе преди това каза, че се е чувствала принудена да подпише. Освен това ѝ е определена месечна издръжка в рамките на 129 755 долара на дете. Тя и Кевин Костнър имат три - Кейдън (16 г.), Хейс (14 г.) и Грейс (13 г.).

Все пак, актьорът си извоюва малка победа, когато в крайна сметка бившата му се изнесе от семейния им дом след съдебно разпореждане, припомнят ни от People.

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - нови обвинения на актьора към бившата си

Кевин Костнър с нови обвинения срещу бившата си

Разводът рязко загрубява

Кой от двамата обаче ще се окаже по-ощетеният след приключването на развода, предстои да разберем.