Не всички холивудски разводи преминават леко и спокойно като тези на Рики Мартин и на Рийз Уидърспун например. Някои - като тези на Анджелина Джоли и Брад Пит, и Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер, се проточват повече от обикновено и не минават без драматични усложнения.

Разводът на Кевин Костнър - кога Кристин Баумгартнер ще се изнесе от дома му

Кога бившата на Кевин Костнър ще се изнесе от дома му

Раздвижване по делото

Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер, които през май обявиха, че след 18 години брак се разделят, вече уточниха издръжката на трите си деца - Кейдън (15 г.), Хейс (14 г.) и Грейс (12 г). Преди месец стана ясно, че дизайнерката ще получава от бившия си по 129 000 долара месечно на дете, а не исканите от нея 248 000.

По-спорен при развода на двойката се оказа въпросът за изнасянето на Кристин Баумгартнер от къщата на актьора. Първоначалното искане на Кевин Костнър бе бившата му да напусне дома до 13 юли. Съдът обаче постанови датата 31 юли като краен срок.

И той явно е спазен, тъй като от People научаваме, че дизайнерката се е изнесла от имението в Санта Барбара за 145 милиона долара почти в последния момент. По думите на източници на изданието Кристин Баумгартнер е "облекчена" и "щастлива" след преместването си.

Снимка 629733

Източник: GettyImages

"Кристин се надява, че сега ще има по-малко драма. Кевин получи това, което искаше - тя е извън семейната къща. Сега Кристин изпитва облекчение и е щастлива да продължи напред", споделя информаторът.

Миналият месец стана ясно, че бившата на Кевин Костнър се е преместила в "по-малка къща в имота", предназначена за персонала, като в същото време ѝ е било най-важно децата ѝ да продължат да живеят нормален живот.

Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - каква издръжка ще получава бившата му жена и трите им деца

Каква издръжка ще плаща Кевин Костнър на бившата си

Далеч не колкото ѝ се иска на Кристин Баумгартнер

И изглежда сякаш засега на фона на нелекия развод и Кристин Баумгартнер, и Кевин Костнър, успяват да отделят повече време за децата си. През юли и двамата са завели малчуганите по отделно на почивки. Първо актьорът ги е завел до Британска Колумбия, а след това дизайнерката - до Хавай.