Райън Рейнолдс не е човек, който се фокусира само върху едно нещо. Например в момента продължава да развива актьорската си кариера, а наред с това и други бизнес начинания.

Шаная Туейн, "That Don't Impress Me Much", Брад Пит, Райън Рейнолдс и как изпълнителката изненада актьора

С кой актьор Шаная Туейн замени Брад Пит

Е, ние останахме впечатлени

Като например марката му джин Aviation и уелският футболен отбор, който закупи преди две години. Човек трудно може да хване Рейнолдс какво точно прави, защото изглежда така сякаш няма почивен ден.

Което ни навежда на мисълта, че или е много целеустремен, или просто иска да се конкурира с Дуейн Дожнсън за най-зает човек в Холивуд. В момента например знаем, че Райън Рейнолдс е започнал подготовката си за третия филм за Дедпул.

Около него не знаем все още нищо, разбира се, но от Дон Саладино, човекът, отговорен за отличната форма на актьора, знаем, че той вече тренира усилено. Саладино сподели пост с две снимки в профила си в Instgram и написа, на които се вижда, че е в залата заедно с Дедпул, така де, Рейнолдс.

От написаното в описанието към поста пък става ясно, че актьорът се подготвя именно за дебюта на героя си в киновселената на Marvel. А с типичното си чувство за хумор Райън Рейнолдс реши да се пошегува, споделяйки поста в стори.

Към него той пише, че всъщност не тренира толкова усилено за Дедпул, а защото се подготвя да прекара следващите няколко месеца с Хю Джакман, който не е толкова мил и добър, колкото хората си мислят. Шегата е явна, но в нея има и доза истина.

Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли и шегите за танцовите умения на актьора

Може ли да танцува добре Райън Рейнолдс

Шегите им с Блейк Лайвли нямат край

И не, не казваме, че Джакман наистина е лош човек, а просто наистина двамата ще прекарат доста време заедно, защото стана ясно, че актьорът ще влезе отново в ролята на Върколака в предстоящия трети филм за Дедпул.