По принцип сме свикнали, че по празниците трябва да бъдем изненадвани. Е, до тя има още няколко седмици, а Шаная Туейн реши да подрани с изненадите.

Шаная Туейн, Джери Туейн, насилието, на което е била подложена и защо се е срамувала, че е жена

Защо Шаная Туейн се е срамувала, че е жена

Насилието, на което е била подложена певицата

Туейн бе една от изпълнителките, които се качиха на сцената на People's Choice Awards, за да изпълни няколко парчета и изненадите бяха две. Първата бе решението на 57-годишната изпълнителка да боядиса косата си в розово.

Докато втората бе свързана с една от песните ѝ. Шаная Туейн реши да изпълни парчето от 1997 г. "That Don't Impress Me Much", което е част от хитовия ѝ албум Come On Over. В оригинала на парчето Туейн пее, че един мъж трудно би я впечатлил, дори да бъде ракетен инженер.

Не може да я впечатли дори да е Брад Пит. И понеже не сме Брад Пит се отчаяхме, но изпълнителката показа, че е в крак със случващото се в момента.

Във версията, която тя изпълни на церемонията замени името на Брад Пит с това друг популярен в момента актьор - Райън Рейнолдс. Изненадата бе голяма и за самия Рейнолдс, който бе част от гостите и остана поласкан от лирическото отклонение на Шаная Туейн.