Наистина няма да ни омръзне да повтаряме колко готина двойка са Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли. Двамата не само си отиват, но винаги успяват и да ни разсмеят.

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и речта на актрисата към съпруга ѝ

Обяснението в любов на Блейк Лайвли

Когато семейството е по-важно от всичко

Просто защото имат страхотно чувство за хумор и не се двоумят да се шегуват един с друг - дори тези шеги понякога да са привидно грубички. Но точно заради това и ги харесваме.

Блейк Лайвли отново ни напомни за неподправеността си в социалните мрежи. Следващият филм, в който ще гледаме Рейнолдс, е коледният Spirited. Обещанието е да има доста танци и песни, затова той е Уил Фарел са се подготвяли сериозно с хореографията.

В профила си в Instagram канадският актьор публикува видео от танц, който двамата репетират за филма. След видяното определено можем да кажем, че не очаквахме Дедпул да е толкова ритмичен. Впечатлена е останала и неговата половинка.

Райън Рейнолдс, четвъртото им дете с Блейк Лайвли и какъв пол иска да бъде то

Знае ли пола на четвъртото си дете Райън Рейнолдс

Ще има дом с пет жени...

Според Glamour, Блейк Лайвли е коментирала публикацията на Рейнолдс по доста интересен начин. Актрисата, която в момента очаква своето четвърто дете, е написала, че се чуди дали може да забременее, докато е бременна. От което разбираме, и без сериозен отговор, колко се възхищава на танцовите умения на Райън Рейнолдс.