Райън Рейнолдс не е сред актьорите, които показват и разказват личния си живот в подробности. Но въпреки това една съвсем реална и човешка случка го кара да сподели едно от най-тежките си преживявания с целия свят.

Райън Рейнолдс, Light of India, Уелс и как актьорът направи индийския ресторант известен

Неочакваният ефект на известността

Как Райън Рейнолдс направи един индийски ресторант известен

Наскоро на Райън му се е наложило да се подложи на колоноскопия. И добре че наистина не си е спестил процедурата, защото с нейна помощ е бил открит полип на дебелото му черво. Лекарят дори е споделил, че колоноскопията е била животоспасяваща. Буквално. "Не се шегувам. Не съм твърде драматичен", допълва той.

Процедурата обаче не е била никак лека за Райън Рейнолдс, още повече че е трябвало да я заснеме и качи в интернет впоследствие. Но защо? Ето това вече е едно настина странно решение, при това и доста в него стил.

Оказва се, че е било предизвикателство. И понеже е загубил бас от приятел, Райън е трябвало да снима и качи видеото. И макар че първоначално може и да не е вземал здравето си толкова насериозно, важното е, че в крайна сметка сега се чувства значително по-добре.

Колкото пък до това как е възприел усещането да сподели кадрите от колоноскопията си в интернет с целия свят, Райън си признава, че е било "ужасно". "Процедурата и подготовката бяха безболезнени, но дискомфортът от заснемането и споделянето на процеса беше най-трудната част", разказва още той.

Блейк Лайвли, Disneyland, Калифорния и забавленията на актрисата преди рождения ѝ ден

Щурите забавления на Блейк Лайвли

Къде се развихри актрисата

Въпреки това обаче Райън Рейлондс е заложил и една благородна идея зад качването на видеото. Със споделянето му той цели да разсее големите предубеждения на хората към колоноскопията и да я популяризира като животоспасяваща процедура, пише E! News.