Блейк Лайвли е вече почти на 35, но ни показва, че все още пази детското в себе си и знае как да се забавлява.

Блейк Лайвли, храната, диетата и хранителният режим, който спазва за идеална форма

Тайната за перфектната форма на Блейк Лайвли

Как точно се храни актрисата

Всъщност, рожденият ѝ ден наближава съвсем скоро (на 25 август) и явно тъкмо по този случай е решила вече да повдигне подобаващо настроението си. И едва ли има по-добър начин от това да прекарваш специалните си дни със семейство и то на най-щастливото място в света!

"Намерете ми по-щастливо място на света, на което да започна празненствата за рождения си ден по-рано. Ще почакам...", пише Блейк закачливо като описание към снимките, които е качила в Instagram профила си.

И именно от тях разбираме кое е въпросното вдъхновяващо място. Това е Disneyland в Калифорния, САЩ.

На кадрите виждаме, че там Блейк се забавлява заедно с Робин, по-голямата си сестра. Двете са застанали пред двореца на Спящата красавица, снимали са се с няколко принцеси на Disney, разгледали са изложбата, посветена на "Междузвездни войни", и са похапнали сладки изкушения.

Нямаше как да не ни направи впечатление обаче фактът, че на никоя от снимките не присъстват Райън Рейнолдс, съпругът на Блейк, или пък децата им. А би било повече от прекрасно за едно дете да се наслади на цял ден, прекаран в щуреене в Disneyland.

"Лесна услуга", Блейк Лайвли, Ана Кендрик и новината, че ще има втори филм

Блейк Лайвли и Ана Кендрик отново влизат в мистерията

Подготвя се продължение на "Лесна услуга"

Е, доста вероятно е двамата родители вече да са водили малките си наследници там, пък и за рождения си ден Блейк наистина заслужава да се отдаде на забавления където, както и с когото си поиска.