Макар едва от няколко месеца да е майка, Приянка Чопра е силно свързана с темата за децата. Това е и причината да замине за Полша като посланик на УНИЦЕФ, за да посети център за бежанци, пострадали от войната в Украйна.

Приянка Чопра, Ник Джонас, дъщеря им Малти Мари и снимката със специалния подарък за Деня на бащата

Специалният подарък на Приянка Чопра за Ник Джонас

С какво се похвали щастливият татко

Актрисата пристигна на хуманитарна мисия във Варшава.

Тя посети центровете Blue Dot в полската столица, където се срещна с много деца и майки, избягали от войната. От публикациите й в Instagram научаваме, че Приянка е много развълнувана от емоционалните срещи.

"Невидимите рани от войната са нещо, което обикновено не виждаме по новините. За мен обаче те са очевидни още от първия ден на мисията на УНИЦЕФ във Варшава", пише тя и допълва, че две трети от децата в Украйна са били принудени да напуснат домовете си. 70 % от тях са пристигнали в Полша.

Чопра допълва, че всички трябва да сме наясно с психологическия ефект на случващото се върху децата и пояснява, че най-добрият начин да им се помогне е чрез игра. Тя го и демонстрира в снимките, които споделя в профила си.

"Друг пример за това са ръчно направените кукли, които получих като подарък от украинските деца от всяко от местата, които посетих с УНИЦЕФ. Всяка от тях е различна и аз вярвам, че има защитни сили, от каквито се нуждаят и тези деца точно сега."