Приянка Чопра и Ник Джонас може и да не показват често дъщеричката си в социалните мрежи, но когато го правят, поводът е винаги специален. Първа снимка на Малти Мари те споделиха за Деня на майката, а ето че сега са отпразнували друго радостно събитие и ни зарадваха с нов сладък семеен кадър.

Ник Джонас, Приянка Чопра и първите 100 дни на дъщеричката им Мелти Мари

Личното признание на Ник и Приянка

Младите родители и първите дни на дъщеричката им

Поводът този път е Денят на бащата.

Ник качи снимка в Instragram профила си, на която виждаме, че държи момиченцето си, облечено в червена рокличка на бели цветчета. Акцент към тоалета обаче са малките бели маратонки, които носи.

И... те са абсолютно същите като дизайн (и в по-малък размер, разбира се) като тези на щастливия баща. Специалното на спортните им обувки е и че имат лични надписи. На тези на Малти Мари е изписана първата буква от името ѝ, докато на тези на Ник - "татко".

"Първи Ден на бащата с малкото ми момиче. Благодаря ти, @priyankachopra за невероятните еднакви за мен и дъщеря ни маратонки и че ме направи баща", пише Ник в описанието към поста, от което разбираме, че специалният подарък е по идея на Приянка.

Самата тя споделя в своя профил същата снимка и честити празника на съпруга си, към когото изразява обичта си:

Приянка Чопра, Ник Джонас, дъщеря им Малти Мари и как се справя двойката с родителските грижи

Какви родители са Приянка Чопра и Ник Джонас

Кариера и родителство - мисия (не)възможна

"Да те виждам с малкото ни момиченце е най-голямото ми щастие... Какъв невероятен ден да се завърнем вкъщи... Обичам те..."