За принц Уилям и Kейт Мидълтън е от съществено значение децата им не само да получат добро образование, но и от малки да се запознаят с ползите от спорта. Но принцесата на Уелс, която е тренирала какво ли не, подхожда либерално и е оставила наследниците си сами да изберат към точно точно дисциплина ще се насочат, за да им бъде не само полезно, но и приятно.

Ще наследи ли принцеса Шарлот титлата на принцеса Ан

Ще бъде ли ощетена принцеса Шарлот, след като баща й стане крал

Една любопитна титла в британския кралски двор

Преди дни по време на поредния си кралски ангажимент в Ланкастър Кейт Мидълтън разговаря с насъбралите се хора край печатарска фабрика и отговори на някои от техните въпроси. Тя получи рисунка от малко момиче и я попита кое е нейното любимо хоби, а детето й отговори, че това са танците.

Тогава принцесата на Уелс видимо се зарадва и сподели, че нейната дъщеря Шарлот също е запалена танцьорка и най-много обича балет и степ.

Снимка 630007

Източник: GettyImages

Преди време разбрахме, че дъщерята на Уилям и Кейт всяка седмица е не тренировки по балет и посещава танцово училище в Лондон още от 2018 г., когато е била едва на три години.

Принцеса Шарлот, тиарата на принцеса Даяна и защо ще я наследи дъщерята на Уилям и Кейт

Специалното наследство на принцеса Шарлот

Какво получава от баба си принцеса Даяна

Страстта към танците е това, което свързва принцеса Шарлот с покойната й баба принцеса Даяна. Самата тя много е искала да стане балерина, но не е успяла да осъществи тази своя мечта, защото са й казали, че е прекалено висока. След като става част от кралското семейство пък влиза в ролята на патрон на Английския национален балет, припомня Daily Mail.