Членовете на кралските семейства безспорно са едни от най-интересните публични личности в Европа. Но сякаш всяка фамилия съществува сама за себе си и са редки случаите на срещи помежду им.

Меган Маркъл, принцеса Йожени и специалното приятелство между двете

Тайната приятелка на Меган в кралския двор

Много специална връзка

Оказва се обаче, че една от най-известните кралския двойки, макар и избралa да се откаже от своя статут, има общо с една от най-известните принцеси на континента. Говорим за принцеса Шарлийн, принц Хари и Меган Маркъл.

Напоследък за съпругата на принц Алберт на Монако се говори най-вече заради влошеното й здравословно състояние и принудителната раздяла със семейството й. Сега обаче връщаме лентата няколко години назад, когато Хари и Меган още бяха просто гаджета.

Снимка 314495

Източник: GettyImages

Оказва се, че принцеса Шарлийн е била сред първите, демонстрирали подкрепата си за тяхната връзка. Едва две седмици след като светът научи, че по-малкият син на принцеса Даяна има връзка с бившата актриса, двамата бяха заедно на мач по ръгби между Великобритания и Южна Африка.

Те са посрещнати лично от принцеса Шарлийн, която, също като тях, има силна връзка с Африка. Тримата гледат заедно спортната среща, след което прекарват още време заедно, предава Express.

Принцеса Шарлийн, принц Алберт и новината, че тя няма да участва в националния празник на Монако

Нов драматичен обрат за принцеса Шарлийн

Дали Монако го очакваше?

Тези спомени са поредното доказателство, че не всички са били против връзката на принц Хари и Меган Маркъл, както неведнъж сме чували. А да бъдат посрещнати лично от принцеса на този етап от връзката си е голяма чест, която им е била оказана, и със сигурност им е вдъхнала увереност.