Принцеса Ан в няколко поредни години беше определяна като най-работещия член на кралското семейство. Тя заета с редица ангажименти и каузи, които изпълнява не само когато брат й крал Чарлз е възпрепятстват да го направи, но и през голяма част от останалото време.

Крал Чарлз и изписването му от болница след операцията на уголемена простата

И Чарлз се прибра у дома

Още добри новини от двореца

Именно заради почти постоянните си задачи 73-годишната дъщеря на Елизабет Втора има нужда от верни хора, на които да разчита. И, както традицията от векове повеля, това обикновено са придворните дами, които й правят компания и я подкрепят.

След смъртта на кралицата принцеса Ан прие като свои две от нейните придворни дами - това са лейди Елизабет Лийминг и Сюзън Роудс. А съвсем скоро към тях ще се присъедини и по-младо попълнение.

Доли и Зара (в средата)

Източник: GettyImages

Доли и Зара (в средата)

Това е Доли Моуд - акушерка и най-добра приятелка на дъщерята на Ан Зара Тиндал. Именно Доли помага на Зара да роди сина си Лукас през 2021 г. у дома си. Доли също така е била шаферка на Зара при сватбата й с Майк Тиндал през 2011 г.

Принцеса Ан

Източник: GettyImages

Принцеса Ан

Явно да назначи приятелка на дъщеря си не е такъв проблем за принцеса Ан. В крайна сметка и останалите придворни дами по някакъв начин са свързани с кралското семейство. Според Telegraph придворните дами на Ан изпълняват и практични задачи като да я придружават по време на официалните й ангажименти.