Раздялата на принц Хари и Меган Маркъл с кралския двор получи широк отзвук по целия свят, а най-близките им го приеха емоционално. Сред тях принц Уилям е останал най-разочарован от решението на по-малкия си брат, и то не по една причина.

Отношенията между двамата започнаха да търпят отрицателни промени още с началото на връзката на принц Хари с Меган Маркъл. Те започнаха да се отдалечават малко по малко, най-вече заради желанието на по-малкия най-сетне да бъде независим и да се открои.

Самият принц Уилям в края на миналата година потвърди за охладнялата им връзка, заявявайки лаконично, че просто всеки е тръгнал по своя път в живота. За тяхно съжаление, двамата братя не са се разделили в много добри отношения.

Снимка 465611

Източник: GettyImages

Според източници от двореца, на раздяла Хари и Уилям може да са се прегърнали, но не са преглътнали натрупалата се горчивина от разрива в отношенията си.

Освен това, херцогът на Кеймбридж е предупредил по-малкия си брат, че избързва прекалено много с решението си да се премести в Канада със съпругата си. Двамата са се почувствали и облекчени, че няма да им се налага да присъстват заедно на събития и всички да коментират скарани ли са или не, пише FOX News.

Принц Уилям, принц Чарлз и защо са притеснени за принц Хари и Меган Маркъл

Уилям и Чарлз са притеснени за Хари и Меган

Кралски тревоги

Въпреки това, синовете на Чарлз и Даяна се надяват времето и променената ситуация да им дадат възможност да залепят парчетата на братската си обич. Защото Меган се оказа основният проблем не само помежду им, а и за кралския двор. А сега Уилям и Хари вече няма какво да делят.