Семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън е голямо, сплотено и често давано за пример. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са си поставили за цел да възпитават децата си отвъд всички кралски протоколи и норми, въпреки че благородническите титли, с които са родени, предопределят живота им.

Но Шарлот, Джордж и Луис си остават преди всичко хлапета, които се радват на точно същите неща, както и всички останали без кралско потекло. А отскоро тримата, както и техните родители, имат нова голяма радост в тези трудни за всички времена.

Братът на Кейт - Джеймс Мидълтън, от години се занимава с развъждането на животни. Именно той е и "виновникът" семейството на херцогът и херцогинята да се увеличи с още един член - малък, сладък кокер шпаньол.

Кученцето е племенник на Лупо - предишният верен четириног приятел на Уилям, Кейт и децата им, който е починал наскоро. Двете животинки живеят за кратко заедно, а сега малкият кокер помага на всички да се справят с мъката по загубеното куче.

Кейт Мидълтън, децата, закуската и кое е любимото смути на херцогинята

Какво закусват Кейт Мидълтън и децата й

Плодове, зеленчуци и едно специално смути

В момента цялото щастливо семейство прекарва времето си в имението Anmer Hall, а домашният любимец е незаменима компания на Мидълтън и когато съпругът й е далеч от нея - заради поредния си кралски ангажимент.