От години Джеймс Мидълтън се занимава с развъждане на животни. Горд собственик на шест кучета, наскоро по-малкият брат на Кейт Мидълтън написа в Instagram колко хубаво е да имаш домашен любимец. Разказва и как е помогнал на много приятели и последователи да вземат правилното решение относно "четирикракото допълнение към семейството".

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и подаръкът от Джеймс Мидълтън

Новият член на семейството на Уилям и Кейт

Радост голяма

Често Джейм се връща и към детските си години, които е споделял с Кейт, включително и към общите им домашни любимци. "Бях на 11, когато се сдобихме с първото си куче, Тили, и си спомням съвсем ясно всичките чувства на вълнение и радост от това събитие така, сякаш беше вчера", казва Джеймс.

Затова не е случайно, че преди време Джеймс направи чудесен подарък на херцогът и херцогинята на Кеймбридж - нов домашен любимец. Малкото кученце, порода кокер шпаньол е едно от шестте, които ражда Луна - собственото куче на Джеймс.

Въпреки че това се случи преди една година, Кейт Мидълтън и принц Уилям не споделят до момента много относно новото попълнение с четири лапи в семейството си.

Но пък Джеймс се грижи за това - наскоро той сподели очарователни снимки на новия домашен любимец от Кеймбридж заедно с неговите братя и сестри. Смята се, че новото кученце, чието име все още не е оповестено публично, е едно от трите черни кученца.

Джеймс Мидълтън, Ализе Тевенет и защо братът на Кейт Мидълтън си взе почивка от социалните мрежи

Къде изчезна Джеймс Мидълтън

Дължи ни обяснение

Новият кралски любимец има същия цвят като Лупо - кучето на Уилям и Кейт, който те загубиха през ноември, 2020 г. Тогава двойката съобщи тъжната новина със следното изявление в социалните мрежи: "Много тъжно - миналия уикенд нашият скъп Лупо почина. Той беше част от семейството през последните девет години и ще ни липсва много", припомнят от People.