Преди малко по-малко от два месеца Джеймс Мидълтън най-сетне се ожени за дългогодишната си половинка Ализе Тевенет. Заради пандемията двамата на няколко пъти отлагаха сватбата, но накрая си казаха заветното "да" на изискана церемония във Франция.

Джеймс Мидълтън, Ализе Тевенет и сватбата им във Франция

И братът на Кейт Мидълтън мина под венчилото

Какво знаем за събитието

Точно се зарадвахме, че сега ще виждаме повече снимки на новото семейство и братът на Кейт Мидълтън взе, че изчезна от социалните мрежи.

Последната му публикация бе именно от сватбения ден на 12 септември, а след почти два месеца в неведение публикува нова снимка - този път с едно от кучетата си.

"Завърнахме се. Бях толкова погълнат от наслаждаването на първите месеци семеен живот с новата ми съпруга, че неволно съм предприел социален детокс... което, предполагам, не е лошо", написа Мидълтън.

Очевидно времето без социални мрежи му се е отразило повече от добре и затова горещо препоръчва на всички да го правят понякога. "Защото вярвам, че трябва да прекъснете връзката, за да се свържете отново", допълва той и благодари на всички, които са го потърсили през последните два месеца.