Членовете на британското кралско семейство редовно демонстрират близки отношения с редица представители на шоубизнеса. Оказва се, че и най-малките кралски особи също имат предпочитания към определени звезди и не се притесняват да ги изразяват.

Кралица Елизабет Втора, британското кралско семейство и правилата, които всички спазват

Когато кралицата върти всички на малкия си пръст

Далеч не е като в приказките

При участието си в поредицата "Time To Walk" на Apple Fitness+ принц Уилям разкри, че сутрин принц Джордж и принцеса Шарлот се карат каква музика да слушат, а дъщеря му винаги настоява да е нещо на Шакира.

Дори си има и любима песен - "Waka Waka", защото има много танци и клипът е много цветен. А докато я слуша, Шарлот тича из кухнята и танцува, облечена с някоя от красивите си рокли. По-малкият й брат Луис пък не спира да я следва и се опитва да имитира движенията й. С две думи - лудницата е пълна.

Снимка 499479

Източник: Twitter / Princess Charlotte Fan

Това признание достигна и до ушите на колумбийската изпълнителка. Тя публикува в профила си в Twitter, че е "много доволна" от факта, че принцеса Шарлот е неин фен. 

"Толкова се радвам, че харесваш музиката ми, принцеса Шарлот", написа тя и добави емотикон сърце. Скоро след това пък получи отговор от официалния профил на херцога и херцогинята на Кеймбридж, които също й изпратиха сърце и танцуващо човече, предава Bang Showbiz.

Извън музикалните предпочитания, Шакира неведнъж е изказвала възхищение от принц Уилям заради голямата му загриженост към въпросите на околната среда и климатичните промени.

Шакира, Жерар Пике и как футболистът помага на певицата за песните ѝ

Как Пике помага на Шакира за песните ѝ

Искрено и лично

Тя го хвали открито за страстта да "провокира промяна". Именно затова и прие предложението му да бъде един от глобалните посланици на наградите Earthshot, които херцогът на Кеймбридж раздаде за пръв път наскоро.