Вчера, 15 септември, принц Хари навърши 36 години. Рожденикът получи поздравленията от кралския двор както лично, така и през социалните мрежи.

В профила The Rоyal Family бе публикувана снимка на херцога на Съсекс в компанията на баба му кралица Елизабет Втора. А принц Уилям и Кейт Мидълтън не пропуснаха да го поздравят по един доста шеговит начин.

В профила си Kensington Royal те публикуваха снимка, на която тримата тичат, а принц Хари ги изпреварва с известна преднина. Кадърът е от посещението им през 2017 г. в лондонския Олимпийски парк и определено е доста забавен.

Коментарите под него обаче са не по-малко интересни. Докато някои приеха снимката като знак, че всъщност вражда между братята няма, други я определиха като припомняне за едни щастливи времена, които вече отдавна са в миналото.

Разбира се, не липсват и питания защо Уилям и Кейт са избрали снимка, на която не присъства и Меган, и знак ли е това за нещо. Но сякаш място за подобни конспирации няма, предава Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл и сумата, която искат за онлайн лекции

Колко скъпи са Хари и Меган

Знаят си цената

Как точно е преминал рожденият ден на принц Хари все още не знаем със сигурност, но едно е ясно - без големи тържества и в най-тесния семеен кръг херцогът на Съсекс посрещна първия си личен празник след напускането на кралския двор и установяването в САЩ.