Въпреки първоначалния застой след пристигането си в САЩ заради пандемията от COVID-19, принц Хари и Меган Маркъл все пак успяха да подредят картите в своя полза и да постигнат финансовата независимост, която толкова искаха.

Освен договора за 100 милиона долара, който подписаха с Netflix, херцогът и херцогинята на Съсекс от няколко месеца са част от компанията за ораторство The Harry Walker Agency. Заради настоящата ситуация обаче, ангажиментите им в близко бъдеще ще са под формата на виртуални лекции.

А от изтекли в интернет документи разбираме, че кралската двойка има строго определена сума, която изисква, за да се включва в различни дискусии и събития. И тя е - един милион долара.

Снимка 484345

Източник: GettyImages

Принц Хари и Меган Маркъл също така изискват да са добре запознати с всяка подробност около събитието, от което ще станат част. За тях е важно и кой друг ще присъства, дали ще бъде публично или частно, както и кой ще го финансира, предава Evening Standart.

Принц Хари, Меган Маркъл и възстановяването на парите за ремонта на Frogmore Cottage

Окончателната раздяла на Хари и Меган

Вече са напълно свободни

Все още не сме виждали подобна публична изява на херцога и херцогинята на Съсекс, подплатена със солидния хонорар, но със сигурност предложения към тях не липсват. Очевидно обаче те внимателно подбират на кои дават одобрение, защото от това пряко зависи новия имидж, който градят.