Едно от най-важните събития за Уилям и Кейт през 2022 г. отмина и двамата трябва да са доволни от отзвука, който то получи. Те пристигнаха в САЩ за първи път от шест години насам, за да връчат еко наградите, основани от Уилям.

Принц Уилям, Кейт Мидлтън, посещението им в Бостън, церемонията Earthshot Prize и как протича времето им в САЩ

Неочаквани предизвикателства пред Уилям и Кейт

С какво се сблъскаха по време на посещението си в САЩ

Earthshot Prize бяха раздадени на тържествена церемония в Бостън в петък вечерта, 2 декември, в присъствието на звезди от Великобритания и САЩ - Дейвид Бекъм, Ани Ленъкс, Рами Малек, Ели Гулдинг, Шайлин Удли.

Всички погледи обаче бяха привлечени от Кейт Мидълтън. В тон с темата на събитието, принцесата на Уелс носеше зелена рокля Solace London, взета под наем за 74 паунда от платформата за дрехи под наем Hurr.

Снимка 598164

Източник: GettyImages

И ако само този факт не е достатъчно впечатляващ, ето втори, свързан с тоалета й - Кейт за първи път носеше смарагдовото колие, последно носено от покойната й свекърва и предишна принцеса на Уелс Даяна.

Колието първоначално принадлежи на бабата на кралица Елизабет Втора кралица Мери. През 1981 г. Елизабет го подарява на Даяна за сватбата й с Чарлз, а Даяна го носи на множество различни поводи.

Най-забележителната й поява с него е по време на посещението на Чарлз и Даяна в Австралия през 1985 г. На 31 октомври те присъстват на гала вечер в Southern Cross Hotel в Мелбърн, а Даяна се опитва да нахлузи бижуто без да го откопчава. Не успява, но пък резултатът от това как й седи като диадема й харесва и тя прекарва вечерта по този начин, припомнят ни от Royal Central.

Цялата церемония Earthshot Prize може да бъде гледана в официалния YouTube профил на организацията.