Както традицията повелява на празници, принц Уилям и Кейт Мидълтън ни зарадваха с нови, невиждани досега семейни снимки по случай Деня на бащата, който беше вчера, 19 юни. Те отново са дело на Мидълтън, която не позволява на никого да снима децата й и предпочита сама да бъде зад обектива. А резултатът е все по-добър.

Кейт Мидълтън, принц Уилям и възпоменателната служба за жертвите от пожара в Гренфел Тауър

Кейт Мидълтън - отново образец за подражание

Херцогинята и една възпоменателна служба

Кадърът е заснет в Йордания миналата есен, принц Луи - който наскоро изигра главна роля в платинения юбилей на кралицата - е на раменете на баща си, а от двете му страни са принц Джордж и принцеса Шарлот.

И трите кралски деца - на осем, седем и четири години - широко се усмихнат край баща си на пясъчен и скалист фон.

Херцогът на Кеймбридж, облечен небрежно с тениска и къси панталони, изглежда щастлив и спокоен по време на семейната почивка.

"Пожелаваме честит Ден на бащата на всички бащи и дядовци по целия свят днес", написаха под кадъра херцогът и херцогинята на Кеймбридж. 

Уилям и Кейт използваха снимка от Йордания и за официалната си коледна картичка за 2021 г., уточняват от Sky News.

 

Йордания е от особено значение за семейството, особено за Кейт. Кейт живее в Йордания две години, когато баща ѝ работи за British Airways. Преди семейното пътуване миналата година, Уилям беше на посещение в страната през 2018 г.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и какво знаем за новия им дом Аделаид Котидж в Уиндзор

В спалнята на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Какво знаем за новия им дом Аделаид Котидж

На 21 юни принц Уилям ще навърши 40 години. Миналата година беше двоен празник в семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Освен рождения ден на херцога на Кеймбридж, тогава те отпразнуваха и Деня на бащата, припомнят от People.