След месеци спекулации къде точно ще се премести да живее семейството на принц Уилям, най-после е ясен новият им дом. И това е имот, към който имаха аспирации както принц Хари и Меган Маркъл, така и принцеса Йожени.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и новината, че семейството се мести от Лондон в Беркшир

Голяма промяна за Уилям и Кейт

Както и за трите им деца

Уилям и Кейт, заедно с трите си деца, се изнасят в Аделаид Котидж.

Вилата се намира на минути от двореца Уиндзор, но е значително по-скромна от него. Има едва четири спални, но за сметка на това беше ремонтирана основно през 2015 г., когато за известно време се предполагаше, че младото семейство на принц Хари ще се нанесе да живее там.

Любопитен детайл от ремонта е основната спалня, която ще ползват Уилям и Кейт. Според The Sun за акценти в интериора й са използвани златни делфини и корабни въжета от някогашна кралска яхта от XIX век.

От Hello пък уточняват, че едно от важните неща в Аделаид, което е липсвало на досегашния им дом в Лондон, е големият двор и градина, в които принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис ще могат да играят необезпокоявани.

Аделаид Котидж е построена през 1831 г. като вила за съпругата на крал Уилям IV кралица Аделаид. По-късно за кратко е дом на по-малката сестра на кралица Елизабет принцеса Маргарет и половинката й Питър Таунсънд, за когото не й позволяват да се омъжи.