Ако има нещо сигурно, откакто крал Чарлз се възкачи на престола, то е, че Кейт Мидълтън все повече се държи като бъдеща кралица. С по-обрано поведение, по-царствена осанка и постоянно привличаща погледите, тя успява винаги да е в центъра на вниманието.

Крал Чарлз посрещна президента на Южна Корея, както и BlackPink в Бъкингамския дворец

Изненадващи гости в Бъкингамския дворец

Когато кралят се сблъска с поп културата

Кейт разполага с богат набор от средства, с които да постигне това, като най-често го прави с помощта на избора на тоалет. Затова и не се учудихме, когато по време на визитата на корейския президент и съпругата му в Лондон всички отново гледаха само принцесата на Уелс.

Кейт беше избрала тоалет в огнен цвят - като започнем от шапката, минем през палтото и роклята на любимия й бранд Catherine Walker и стигнем до обувките на висок ток Gianvito Rossi.

Снимка 643148

Източник: GettyImages

Сапфирените й обеци - наследство от принцеса Даяна, трябваше да допълнят планираната й символична визия. Защото според кралските анализатори Кейт Мидълтън е била облечена в цветовете на знамето на Южна Корея.

Снимка 643149

Източник: GettyImages

На нас по-скоро ни се струва, че този път принцесата на Уелс е прибегнала до трика на покойната Елизабет Втора. Кралицата винаги избираше тоалет в ярък цвят, когато ще бъде заобиколена от голяма група хора, за да се отличава.