На принц Уилям със сигурност не му е лесно. Освен глава на семейство, съпруг и баща на три деца, той е внук на кралицата и бъдещ наследник на престола. И въпреки че изглежда, че се справя с всичките си роли перфектно, и той среща трудности, дори в ежедневните, но важни задачи.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и подаръкът за милион долара, който направиха на принц Хари

Подаръкът за милиони, който Уилям и Кейт направиха на Хари

Напук на всичко останало

Наскоро BBC One излъчи документалния филм Football, Prince William and Our Mental Health. В него херцогът на Кеймбридж отново говори открито за травмата от загубата на майка си Даяна и за отражението й върху живота му и до днес.

По думите му, липсата на Спенсър е много осезаема, когато става дума за неговата роля на родител. Той иска да даде най-доброто на трите си деца, но нея я няма, за да я потърси за искрен съвет, да се допита до нея какво е правилно и какво - не.

Снимка 538709

Източник: GettyImages

Принц Уилям казва, че освен че е преживял това травмиращо събитие - загубата на майка си, той е усещал и липсата на своя баща като по-малък. Това е довело до сериозни емоционални колебания, защото е нямало кой да му помогне и да го насочи.

Сега херцогът на Кеймбридж е щастлив, че има своята съпруга, с която непрекъснато се подкрепят взаимно, преминават през трудностите, развиват се и се учат един от друг, предава The News.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и рекордът им в социалните мрежи

Рекордът на Уилям и Кейт

Няма други като тях

Принц Уилям за пореден път подчертава и възможността болката от травмата да се появява отново и отново в най-неочакваните моменти - дори и да си сигурен, че вече си я превъзмогнал. Точно както при него се е случвало неведнъж и, очевидно, ще продължава да се случва.