Преди Меган Маркъл да стане жената на живота му, принц Хари бе в много близки отношения с Кейт Мидълтън, която играеше роля на негов верен приятел и съветник. А когато идеята за Мегзит се роди и постепенно се осъществи, херцогинята на Кеймбридж влезе в ролята на помирител между двамата братя.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще получат ли прошка от Камила Паркър

Ще прости ли Камила на Хари и Меган

С какво я ядосаха

Оказва се обаче, съпругата на принц Уилям е подкрепяла неговия брат не само със съвети, а и с щедри жестове. Според нова информация, публикувана в Daily Mail, Royal Foundation, зад която от две-три години стоят само херцогът и херцогинята на Кеймбридж, е прехвърлила над милиона долара през миналата година на фондацията Invictus Games на принц Хари.

И именно благодарение на тази сериозна финансова помощ от страна на Уилям и Кейт, организацията успя да събере цели 3,37 милиона долара миналата година, което е почти двойно повече в сравнение с 2019 г.

Снимка 544258

Източник: GettyImages

Tова поредно разкритие от кухнята на кралския двор някак си противоречи с всички разкрития на Меган колко безчувствени към нея са били всички от Фирмата. Принц Хари пък обвини семейството си в "тотално пренебрежение" към всичко, което се случва в живота му.

Няма точна информация кога Уилям и Кейт са направили щедрия превод към фондацията на принц Хари, но със сигурност това се е случило след началото на всички драми с Мегзит.

Принц Хари, Меган Маркъл и има ли напрежение между тях и кралица Елизабет Втора

Какво раздели отново Хари, Меган и кралицата

Само слухове или нещо повече

А техният жест е явен признак на добротата им, която успява да си проправи път над всичко останало. Сега остава да разберем дали тази информация няма да получи опровержението на херцога и херцогинята на Съсекс.