Принц Уилям и Кейт Мидълтън са най-дейните членове на кралския двор не само що се отнася до различни събития и инициативи, но и като присъствие в социалните мрежи. 

Принц Уилям, принц Джордж, Кейт Мидълтън и присъствието им на финала на Евро 2020

Щастие и разочарование за Уилям, Кейт и Джордж

Малкия престолонаследник отново стана любимец на всички

В профилите си херцогът и херцогинята на Кеймбридж споделят както кадри от местата, които са посетили по работа, така и информация за свои кампании, а често и лични снимки.

Оказва се, че са намерили печелившия баланс откъм съдържание, а и всеобщата любов, на която се радват, ги направи истински рекордьори. Съвсем наскоро профилът им в Instagram удари 13 милиона последователи.

Това е постижение, с което не може да се похвали никой друг профил на кралски особи в социалните мрежи. Затова и Уилям и Кейт отново са единствени и недостижими, предава HELLO!

Те преименуваха профила си от Kensington Royal на Duke and Duchess of Cambridge, което не повлия на популярността им онлайн - или поне не в отрицателен аспект.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и създаването на YouTube канала им

Стъпката, която Уилям и Кейт предприеха

Смело към целта

Само за сравнение, официалният Instagram акаунт на кралското семейство има 10.3 милиона последователи - с близо три милиона по-малко от Уилям и Кейт, които създадоха профила си през 2015 г. А сега трупат още последователи и в YouTube, където отскоро имат свой канал.