Как ще протече коронацията, какви тоалети ще изберат най-популярните членове на кралското семейство, кои гости ще присъстват, как ще се държи принц Хари - всичко това бяха сред популярните въпроси, свързани с отминалата миналия уикенд коронация на крал Чарлз.

Мистерията с роклята Alexander McQueen, с която Кейт Мидълтън беше на коронацията

Мистерията с роклята на Кейт Мидълтън

Една или две рокли носеше на коронацията

Ние обаче бихме попитали "Ще успее ли принц Луис отново да привлече вниманието на всички, както го направи по време на Платинения юбилей на кралицата?" И краткият отговор е едно задоволително "да".

Най-малкото дете на принца и принцесата на Уелс е любимец на публиката съвсем не случайно. За своите пет години Луис се доказа като един от най-емоционалните и открити членове на кралското семейство.

Снимка 617961

Източник: GettyImages

По време на церемонията в Уестминстърското абатство Луис беше оставен под опеката на сестра си Шарлот. По-късно седемгодишната принцеса е признала, че се чувства уморена от това да го надзирава, пишат от People.

Снимка 617962

Източник: GettyImages

Не че той е направил нещо лошо - просто е проявявал обичайното любопитство, примесено с отегчение, които би изпитало всяко дете на неговата възраст на подобно събитие. Снимки с новите му "физиономии" не липсват.

Снимка 617957

Източник: GettyImages

Демонстрира ги и по време на излизането на цялото кралско семейство на балкона на Бъкингамския дворец сред края на коронацията. И като че ли всички очакваха отново да видят точно такъв принц Луис.

Снимка 617960

Източник: GettyImages

Доста хора обаче останаха разочаровани от това, че детето не се появи на концерта в чест на коронацията на дядо му на 7 май край замъка Уиндзор. Причината е проста: шоуто започна след часа, в който Луис трябва да е в леглото.

Снимка 617959

Източник: GettyImages

Все пак принц Уилям и Кейт Мидълтън са първо родители, а чак след това бъдещите крал и кралица на Великобритания.